Kontakta oss
Om Polarpumpen

Om oss

Den här sidan är till för att informera om allt som gäller värmepumpar och riktar sig till dig som bor i Göteborg och områden runt omkring såsom stora delar av Bohuslän, Halland och Västra Götalands län. Tanken är att du i lugn och ro ska kunna läsa på och samla kunskap.

Vilka är vi?

Polarpumpen logga

Vi som ligger bakom sidan är Polarpumpen AB – Nordens största leverantör av värmepumpar på internet. Vi säljer stora kvantiteter av värmepumpar i hela Sverige via vår e-butik och kan naturligtvis även erbjuda värmepumpar till dig som bor i Göteborg. Vi har ett brett kontaktnät med installatörer som täcker hela Sverige och kan erbjuda dig hjälp med både värmepump och installation, oavsett var du bor.

Bra kvalitet till rätt pris

Genom att vi säljer många värmepumpar och inte har några dyra butiker, kan vi hålla nere priserna och ändå leverera värmepumpar med installation till kommuner såsom Göteborg, Mölndal, Kungälv, Uddevalla, Borås och Tanum. Samtidigt är vi väldigt måna om att våra kunder ska få bra kvalitet för sina pengar och erbjuder endast värmepumpar som håller en hög kvalitet.

Besök gärna vår e-butik www.polarpumpen.se eller ring och prata med en av våra rådgivare på 031 – 797 92 20.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)