Kontakta oss
Om Polarpumpen

Köpa värmepump i Göteborg

Här har vi samlat information runt själva köpet. Att köpa värmepump kan vara mycket enkelt, men för dig som vill veta lite mer har vi samlat en massa information här.

Köp din värmepump i Göteborg online

Guide till att köpa värmepump i Göteborg

Vår guide är till för dig som inte riktigt vet vilken värmepump du ska välja. Här kan du se vilka skillnader det är mellan de olika värmepumparna och vilka krav de ställer. På så sätt kan du enkelt hitta den värmepump som passar dina önskningar och behov.

- Till värmepumpsguiden

Återförsäljare av värmepumpar i Göteborg

Det här med att välja återförsäljare är inte alltid så enkelt. Vi tycker naturligtvis att det är självklart att ni ska välja oss. Vi erbjuder båda låga priser, ett stort sortiment och hög kvalitet. Du hittar till vår e-butik via länken nedan:

- Till Polarpumpens e-butik

Funderar du på det där med vilken återförsäljare du ska välja om du bor i Göteborg, kan du också välja att läsa på lite extra.

- Vilken återförsäljare?

Offert på värmepump

För de mer komplexa värmepumparna är det vanligt med offerter. Det förekommer även på luft-luftvärmepumpar, även om det är ungefär samma sak att köpa en luft-luftvärmepump, som en ny diskmaskin. Vill du veta mer om offerter, hittar du extra information nedan. Du kan också efterfråga en offert på värmepump i Göteborg ifrån oss via vår offertförfrågan.

- Läs mer om offerter

- Efterfråga en offert på värmepump i Göteborg

Pris på värmepumpar

Många undrar ungefär hur mycket det kostar att köpa en värmepump. Det är en ganska svår fråga att besvara i och med att priserna varierar mycket. De olika typerna skiljer i pris. Dessutom skiljer sig priserna mycket mellan olika återförsäljare. Sen beror det också på vilken modell du väljer.

Samtidigt är det viktigt att välja en tillräckligt kraftig modell för det hus man har. En för svag värmepump, som får jobba på högvarv slits snabbare och kan inte generera en lika stor besparing. Det lönar sig oftast i längden att lägga ut lite mer pengar på en starkare modell.

  Luft-luft Luft-vatten Frånluft Bergvärme
Pris  10 000-20 000 25 000-75 000 30 000-80 000 50 000-100 000
Besparing  30-55 % 40-65 % 25-50 % 40-70 %

Observera att detta är ungefärliga värden. Priser för installation, frakt m.m. kan tillkomma.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)